Pages

17 Mayıs 2013 Cuma

Dubai hakkında herşey ihtişamlıdır


‘İlk, en yüksek, en derin, en pahalı, zengin, egzotik’ kelimeleri bu şehir için yaratılmış gibidir. Başka nerede yedi yıldızlı bir otel bulabilir, dünyanın ülkeleri şeklinde 200 adet insan yapımı bir ada dizisini ziyaret edebilir veya dünyanın en yüksek binasına çıkabilirsiniz?
Tüm bu modernliğin ortasında, plaj veya bir iş toplantısı sonrasında bir butiğe, bir golf turuna veya seçkin bir teppanyaki restoranına giderken asırlık çarşılar hala sıkı pazarlık etmek isteyenleri cezbeder. Ve tüm bunlara rağmen, muhteşem çöle sadece birkaç kilometre girildiğinde hala serbestçe dolaşan develer görülebilir.
Dubai’nin her yerinde canlı ve kozmopolit bir hava vardır, örnek olarak geleneksel abra teknelerinde sürekli değişen bir turist grubu ile sariye sarınmış Hintliler ve tertemiz geleneksel kıyafetleri (dishdash) ile gösteriş yapan yerlileri yan yana görebilirsiniz.
Dubai’nin dışında hayat daha gelenekseldir ve daha yavaş bir hızda akar.Dağların çorak güzelliğini keşfederken veya BAE’nin Doğu kıyılarında dolaşırken ortak bir dile sahip olmasalar bile arkadaş canlısı ve sohbet etmeye istekli insanlarla karşılaşırsınız.
Dubai Hakkında Bilgiler
Dubai Hakkında Bilgiler
Dubai’de ne giyileceğinden ne zaman gidileceğine ve yanınıza ne alınacağına kadar Dubai hakkında her şey. Dubai Hakkında Bilgiler
Dubai kültür ve geleneği
Dubai kültür ve geleneği
Dubai ve Müslüman gelenekleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfedin. Dubai kültür ve geleneği
Dubai tarihi
Dubai tarihi
Son elli yılda çarpıcı biçimde değişmiş olmakla beraber Dubai’nin geçmişi tarih öncesi döneme uzanır. Dubai tarihi
Dubai’yi Keşfedin
Dubai’yi Keşfedin
Arabayla, otobüsle, yaya olarak veya metro ile Dubai’de nasıl dolaşılır. Dubai’yi Keşfedin
Dubai’nin Bölgeleri
Dubai’nin Bölgeleri
Şehirden çöle, Dubai’de sizi neler bekliyor ve Dubai’ye nasıl gidilir. Dubai’nin Bölgeleri

Dubai hakkında daha fazlasını öğrenmek oldukça kolay - sadece video tanıtımlarımızı seyredin. Burada Dubai’de alışveriş, yemek, spor, iş, aile/çocuklar, gece hayatı ve gezinti hakkında videolar ve resimler yer almaktadır – erişim için sadece aşağıdaki uygun linkleri tıklayın. 

0 yorum:

Yorum Gönder